Joyetech Banana 30ML

Nou

Banana - aroma de banana

More details

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


33,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


More info

E-lichidele pentru tigara electronica sunt fabricate pe doua baze diferite, fie pe PG - Propilen glicol si VG - Glicerina vegetala Ambele baze sunt de origine vegetala, fiind obtinute cereale. PG-ul este baza originala pe care s-au lichidele de la inventarea tigarii electronice. Absenta efectelor secundare la inhalarea pe termen lung a fost certificata prin studii stintifice, si se foloseste intr-o multitudine de produse din comert, inclusiv destinate inhalarii, inca din 1940. Este excipientul principal in multe medicamente cu aerosoli pt copii. Datorita proprietatilor sale intrinseci, reproduce extrem de bine senzatia de "tarie" (throat kick) a tigarilor cu tutun. Nu are gust propriu, de aceea se preteaza foarte bine pentru reproducerea unei palete largi de arome. Este foarte bine tolerat alergenic. Unii utilizatori au o perioada de acomodare de pana la cateva zile in care au o senzatie de usoara iritatie in gat, ce duce la un consum sporit de lichide. Dupa perioada de acomodare aceste simptome dispar. VG-ul a aparut ca o solutie alternativa, pentru cei

intoleranti la PG. Principalul sau avantaj este productia de fum sporita. Dezavantajele sunt gustul usor dulceag ce limiteaza plaja de arome ce pot fi reproduse convingator, si senzatia de tarie mult scazuta. VG-ul este mai vascos decat PG-ul. Atomizoarele tigarilor electronice au fost concepute sa functioneze si cu PG si cu VG, si functioneaza optim cu un mix 50/50 din cele doua. E-lichidul este disponibil in mai multe concentratii de nicotina. In functie de taria tigarilor pe care le fumezi, iti poti alege taria ideala de e-lichid cu care sa incepi. Se pot combina doua concentratii diferite pentru a obtine tarii intermediare (ex: 50% lichid cu 11mg/ml si 50% lichid fara nicotina pentru un mix cu taria de 5, mg/ml), sau arome interesante (ex: capsuni cu frisca) Consumul lunar de e-lichid este diferit de la individ la individ, dar daca ti-ai ales corect taria, media este de 30ml lunar pentru un fumator de 1 pachet/zi (intre 15ml si 60ml este plaja de variatie normala). Un ml de e- lichid are 35-40 de picaturi.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Joyetech Banana 30ML

Joyetech Banana 30ML

Banana - aroma de banana

Scrieţi o recenzie

19 alte produse din aceeași categorie: